365 dagen succesvolle zoektocht naar mijzelf…

In 2017 ben ik dus wakker geschud. Ik ben toen ook echt gaan beseffen dat mijn leven niet oneindig is. En ja leefde ik dan mijn leven die ik wilde. Daar kon ik toen wel echt op zeggen dat dat niet het geval was. Ik had op Facebook al een paar keer 365 dagen succesvol voorbij zien komen en zoals zij zelf altijd zeggen. Ze willen Nederland het gelukkigste land van de wereld maken.
Mijn zusje volgde het programma al.en met haar ben ik meegegaan naar een middag in december in Amsterdam en tijdens een meditatie zag ik mijzelf over 5 jaar alleen nog maar schilderen.

Dat was het begin van mijn reis waar ik nu ben.Paarden KWPN Fascilio EphiliaIk heb in diezelfde december maand rond kerst de eerste kwast vast gepakt.
En ondanks dat ik niet met de beste kwaliteit verf werkte was de vonk aangewakkerd en begon mijn reis…..
Ik heb me in december ingeschreven bij 365 dagen succesvol om het ontevreden gevoel wat ik had te gaan ontdekken.

Ik dacht toen de tijd dat mijn werk daar een van was en ben daar dus mee aan de slag gegaan. Nu een jaar later ben ik erachter gekomen dat het niet alleen mijn werk is geweest waar ik aan gewerkt heb maar ook enorm aan mijzelf.

Ik heb in 2018 geleerd om mijzelf echt te gaan waarderen. En wat heb ik een hoop ingezien:

  • Want jeetje wat is het leven mooi en wat bijzonder dat ik er mag zijn.
  • Ik nam zelf geen controle over mijn eigen leven
  • Ik ben mooi zoals ik ben

Ik ben enorm blij dat ik deze uitdaging met mijzelf ben aangegaan en heb hierdoor heel veel nieuwe, mooie, lieve mensen op mijn pad gekregen.

Geef een reactie