Hoe Kanker in 2017 mijn leven heeft veranderd…

Ik dacht dat ik mijn leven aardig op de rit had tot 2017 .
Dat was het jaar waar voor mij alles veranderde en jeetje wat een verandering.
In April kreeg een van mijn beste vriendinnen te horen dat ze darmkanker had. Toen wij dit hoorde vertelde ze al meteen dat ze haar moeder die overleden is had gesproken en het zou niet lang duren. Ze was 50 dat is echt geen leeftijd om te gaan. Dan heb je nog een heel leven voor je.
Ze overleed 8 weken later op 10 juni.

Ik herinner het me nog als de dag van gister. 

Drenthe paarden Ilse Brundel 2017

Vrijdag 9 juni was ik bij mijn vriendin geweest in het ziekenhuis en het leek aardig goed te gaan. Ze was geopereerd en had wel een stoma maar je hoorde veel gerommel dus dat klonk goed. Ze vertelde wel dat ze moe was maar goed dat is ook niet gek na weken van weinig eten en een operatie achter de rug. Haar broer kwam en wij gingen weer. Heb haar nog verteld dat we een weekendje Drenthe met de paarden gingen doen en ik van haar hield en zij dat ze zich taai moest houden. Vanaf dat ik hoorde dat ze ziek was heb ik haar elke dag geknuffeld voor het geval dat niet meer kon.
Het was Zaterdag 10 juni en ik zat met 2 vriendinnen met de paarden in Drenthe een lekker weekendje weg te vieren en toen werd ik gebeld. Het was ’s avonds en we zaten nog even lekker wat te drinken. Nagenietend van de mooie dag met na het telefoontje met een heel erg zwart randje.

Mijn vriendin was er niet meer………….

Geef een reactie