Loslaten, ontspannen en gelukkig zijn

Tussen 2017 en nu is er een hoop gebeurd. Wat heb ik zowel allemaal gedaan in 2018?

 • Januari: Start jaarprogramma bij 365 dagen succesvol
  • Februari: Mijn ontslag per eind december aangekondigd bij mijn werkgever
  • Maart: Mijn eigen bedrijf opgericht De Schilderijares
  • Mei: Eerste workshops verzorgd
  • Juni – November: Aanschaffen materialen voor het bedrijf
  • September: Cursus Master ART-repreneur academy bij Peter Maasdam gevolgd
  • Oktober: Ontslag brief ingeleverd
  • November: De laatste loodjes bij mijn werkgever
  • December: Officieel voor mijzelf begonnen

Het kiezen van een bedrijfsnaam was nog wel even een kleine zoektocht, maar uiteindelijk heb ik toch voor de naam gekozen die ik al vanaf mijn 3e bij me heb gedragen. Ik zei altijd dat ik als ik later groot was ‘Schilderijares’ zou worden. Het heeft even geduurd maar nu is het dan echt zover. In de tussentijd heb ik ook echt een zoektocht naar mijzelf gehad. Waar word ik blij van? Wat vind ik leuk? Wat maakt mij gelukkig? Mijn grootste doorbraak afgelopen jaar is echt wel geweest dat ik eerst echt niet graag voor de camera stond omdat ik mijzelf niet mooi vond, en nu enorm zichtbaar ben.En dit werd voor mij extra duidelijk tijdens de foto’s die zijn gemaakt afgelopen maand. Jeetje wat ben ik blij met alles wat ik heb gedaan en wat er op mijn pad komt. Ik zie dit ook terug in de omgang met mijn paarden. Ik had regelmatig ruzie met ze had omdat ik ze niet in hun waarde liet, dat nu helemaal niet meer aan de orde en kan ik des te meer van ze genieten.

Het leven is echt bijzonder en ik geniet er elke dag va

Geef een reactie