Wie ben ik?

Ben jij die werkende drukke vrouw die nooit tijd voor zichzelf neemt? Is jou hoofd ook zo vol? Vind je het moeilijk om NEE te zeggen?

Dan ben je bij mij op het goede adres. Tijdens mijn workshop zul je gaan ervaren dat je op een ontspannen manier even je hoofd kunt leegmaken. Ik ben Ilse en oprichter van De Schilderijares. Ik schilder zelf graag en vind het nog leuker om mensen te laten ervaren hoe ontspannend het is om te schilderen. Mijn missie is om de werkende vrouw weer regie in hun eigen leven terug te geven.
Ik heb mijn bedrijf in 2018 opgericht en de reden hiervoor is dat in 2017 er 2 hele jonge mensen in mijn buurt zijn overleden en dit heeft mij aan het denken gezet.

 Voor het beginnen van een bedrijf heb je natuurlijk een naam nodig, maar welke? Dit werd al gauw duidelijk toen ik mijn vader vertelde over mijn plannen. Hij vertelde mij dat toen ik 3 a 4 jaar oud was mijn ouders vertelde dat ik als ik later groot was ik graag schilderijares wilde worden. Nu jaren later besloten om ervoor te gaan en dan is de naam uitzoeken een stuk makkelijker en vandaar “De Schilderijares”.

De reden dat ik voor een vlinder als symbool heb gekozen is het feit dat vlinder staat voor vrijheid. Hij ontdoet zich van zijn cocon en vliegt de wijde wereld in.

Ik vind het leuk om jou te ontmoeten. Ik hoor graag wat de reden is dat je met mij het avontuur durft aan te gaan om samen een mooi eigen schilderij te maken en mee naar huis te gaan.

Wie ben ik?

Ben jij die werkende drukke vrouw die nooit tijd voor zichzelf neemt? Is jou hoofd ook zo vol? Vind je het moeilijk om NEE te zeggen?

Dan ben je bij mij op het goede adres. Tijdens mijn workshop zul je gaan ervaren dat je op een ontspannen manier even je hoofd kunt leegmaken. Ik ben Ilse en oprichter van De Schilderijares. Ik schilder zelf graag en vind het nog leuker om mensen te laten ervaren hoe ontspannend het is om te schilderen. Mijn missie is om de werkende vrouw weer regie in hun eigen leven terug te geven.

Ik heb mijn bedrijf in 2018 opgericht en de reden hiervoor is dat in 2017 er 2 hele jonge mensen in mijn buurt zijn overleden en dit heeft mij aan het denken gezet.

 Voor het beginnen van een bedrijf heb je natuurlijk een naam nodig, maar welke? Dit werd al gauw duidelijk toen ik mijn vader vertelde over mijn plannen. Hij vertelde mij dat toen ik 3 a 4 jaar oud was mijn ouders vertelde dat ik als ik later groot was ik graag schilderijares wilde worden. Nu jaren later besloten om ervoor te gaan en dan is de naam uitzoeken een stuk makkelijker en vandaar “De Schilderijares”.

De reden dat ik voor een vlinder als symbool heb gekozen is het feit dat vlinder staat voor vrijheid. Hij ontdoet zich van zijn cocon en vliegt de wijde wereld in.

Ik vind het leuk om jou te ontmoeten. Ik hoor graag wat de reden is dat je met mij het avontuur durft aan te gaan om samen een mooi eigen schilderij te maken en mee naar huis te gaan.