Wie ben jij??

Workshop

Wil jij jezelf beter leren kennen?

Ik heb de afgelopen maanden al een hoop mensen bij mij gehad om te komen schilderen en een van de dingen die mij op viel is dat je aan de hand van hoe je schildert en hoe je je bord gebruikt dit heel veel over jezelf zegt. En ze hebben allemaal wat gemeen.

 • Ze willen zichzelf graag beter leren kennen
 • Ze houden ervan zichzelf uit te dagen
 • Ze hebben geen vertrouwen in hun eigen kunnen
 • Ze halen meer uit hun zelf dan ze dachten
 • Ze zijn geweldig leuk en getalenteerd

En… ze weten allemaal niet wat je uit het schilderen kunt halen

Het leuke van het schilderen is dat je niet alleen aan het schilderen bent maar ook met jezelf aan het werk bent. Je ziet dat er verschillende type mensen zijn. En ja welke ben jij dan? Hou je van een uitdaging? Of speel je het liever op veilig? 

Meld je dan nu METEEN aan voor de workshop ‘Wie ben ik!’              

Alleen mensen die echt zichzelf beter willen leren kennen zijn in staat om de workshop te gaan doen.

Ze maken de keuze in zichzelf te investeren. Over zichzelf te leren tijdens het maken van een mooi schilderij maakt. Want schilderen is een kunst maar kun je met hulp leren. Als je weet wat iemands communicatiestijl is, kun je een betere gesprekspartner zijn en dus betere resultaten behalen, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.

Ik ga je precies uitleggen hoe jij een mooi schilderij maakt tijdens de workshop. Tijdens de workshop waar ik maximaal 8 personen toelaat leer jij andere mensen kennen die net als jij meer over zich zelf te weten willen komen.

Aan het einde van de workshop:

 • Leer jij jezelf kennen
 • Weet jij wat voor type mensen er zijn
 • Weet jij hoe je een eenvoudig schilderij kunt maken

Je moet het wel zelf dóén

Ben jij bereid verder te investeren in je persoonlijke groei dan help ik je graag. De workshop ‘Wie ben ik!’ gaat je leven veranderen omdat het je een heel nieuw perspectief geeft op wie jij bent.

De workshop ‘Wie ben ik !’ kost 45 euro en duurt ca 3 uur en dat is inclusief doek, verf, penselen en schort.

Deze workshops zijn populair en snel volgeboekt. Om jou, als deelnemer, de aandacht te kunnen geven die je nodig hebt, heb ik maar plek voor 8 personen. Ben je er klaar voor dit avontuur aan te gaan?

INSPIRATIE KRIJG JE DOOR TE DOEN.
IK BEN VERANTWOORDELIJK VOOR MIJN EIGEN LEVEN

Wil jij jezelf beter leren kennen?

Ik heb de afgelopen maanden al een hoop mensen bij mij gehad om te komen schilderen en een van de dingen die mij op viel is dat je aan de hand van hoe je schildert en hoe je je bord gebruikt dit heel veel over jezelf zegt. En ze hebben allemaal wat gemeen.

 • Ze willen zichzelf graag beter leren kennen
 • Ze houden ervan zichzelf uit te dagen
 • Ze hebben geen vertrouwen in hun eigen kunnen
 • Ze halen meer uit hun zelf dan ze dachten
 • Ze zijn geweldig leuk en getalenteerd

En… ze weten allemaal niet wat je uit het schilderen kunt halen

Het leuke van het schilderen is dat je niet alleen aan het schilderen bent maar ook met jezelf aan het werk bent. Je ziet dat er verschillende type mensen zijn. En ja welke ben jij dan? Hou je van een uitdaging? Of speel je het liever op veilig? 

Meld je dan nu METEEN aan voor de workshop ‘Wie ben ik!’              

Alleen mensen die echt zichzelf beter willen leren kennen zijn in staat om de workshop te gaan doen.

Ze maken de keuze in zichzelf te investeren. Over zichzelf te leren tijdens het maken van een mooi schilderij maakt. Want schilderen is een kunst maar kun je met hulp leren. Als je weet wat iemands communicatiestijl is, kun je een betere gesprekspartner zijn en dus betere resultaten behalen, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.

Ik ga je precies uitleggen hoe jij een mooi schilderij maakt tijdens de workshop. Tijdens de workshop waar ik maximaal 8 personen toelaat leer jij andere mensen kennen die net als jij meer over zich zelf te weten willen komen.

Aan het einde van de workshop:

 • Leer jij jezelf kennen
 • Weet jij wat voor type mensen er zijn
 • Weet jij hoe je een eenvoudig schilderij kunt maken

Je moet het wel zelf dóén

Ben jij bereid verder te investeren in je persoonlijke groei dan help ik je graag. De workshop ‘Wie ben ik!’ gaat je leven veranderen omdat het je een heel nieuw perspectief geeft op wie jij bent.

De workshop ‘Wie ben ik !’ kost 45 euro en duurt ca 3 uur en dat is inclusief doek, verf, penselen en schort.

Deze workshops zijn populair en snel volgeboekt. Om jou, als deelnemer, de aandacht te kunnen geven die je nodig hebt, heb ik maar plek voor 8 personen. Ben je er klaar voor dit avontuur aan te gaan?

INSPIRATIE KRIJG JE DOOR TE DOEN.
IK BEN VERANTWOORDELIJK VOOR MIJN EIGEN LEVEN