Zaterdag 23 maart schilderen voor Stichting 033 in actie

033 in actie Amersfoort Stichting

033 in actie is een stichting met als doel om andere goede doelenstichtingen te helpen. Ze doen dat op twee manieren. Ze vergroten de naamsbekendheid van een goed doel door er een (feestelijk) evenement voor te organiseren. Ze halen geld op voor deze stichtingen de organisatie van het evenement.

Daarom organiseer ik zaterdag 23 maart een schilder workshop waarvan 10% naar de stichting gaat. De kosten van de workshop zijn 45 euro pp voor ca 3 uur schilderen (minimale deelname 5 personen).

2019:

Dit jaar ondersteunen zij het geweldige werk van de Liedjesfabriek. De Liedjesfabriek bezoekt kinderen die ernstig en/of ongeneeslijk ziek zijn. Ze werken volgens twee principes:

Liedjesfabriek muzikale medicijn

  • #evennietziek
  • #hetmuzikalemedicijn. 

Kinderen worden even uit hun ziek zijn gehaald door muziek. Deze kinderen krijgen de mogelijkheid om hun eigen liedje op te nemen en zelfs een eigen videoclip. De Liedjesfabriek gebruikt hiervoor de Liedjesmobiel een omgebouwde camper met daarin een professionele geluidsstudio.

30 juni 2019:

30 juni 2019 Onze Lieve vrouwekerktoren Amersfoort

Organiseert 033 in actie een dag lang met allerlei sport- en spelclinics en muziekoptredens. Op deze zondag hopen wz een groot podium te gaan neerzetten op het Onze Lieve Vrouwekerkhof in Amersfoort.

Er zullen meerdere artiesten aanwezig zijn oa. Rapper Diggy Dex uit Amersfoort. Ze kunnen voor dit evenement dus alle hulp en donaties gebruiken. Ze kunnen dus niet zonder jouw hulp!

Help jij de Liedjesfabriek helpen?

Meer info vind je op www.033inactie.nl\

Geef een reactie